Veröffentlicht am

15-16 novembre: Walfer Bicherdeeg

Dieses Wochenende, tindrà lloc la catorzena edició de la fira del llibre de Walferdange, Walfer Bicherdeeg. Aquesta manifestació, inicialment un gran mercat del llibre d’ocasió, ha evolucionat fins a convertir-se en una autèntica fira del llibre i de la literatura a Luxemburg (els organitzadors la comparen a la Fira de Frankfurt dins l’àmbit luxemburguès). Hi podreu trobar llibres a preus molt reduïts i en bon estat, però també estands d’editorials luxemburgueses, escriptors que signaran exemplars de les seves obres, activitats a l’entorn del llibre i de la lectura, interessants concerts de petit format i jocs per als més menuts.

Walfer Bicherdeeg

Per primera vegada, el Centre Català de Luxemburg hi serà present amb una parada. Dissabte i diumenge, entre les deu del matí i les sis de la tarda, tindreu l’oportunitat de comprar llibres en català i castellà a preus molt interessants. Tindreu, mehr, llibres en alemany o en francès d’autors catalans o que parlen de Catalunya.

Weitere Informationen, visiteu la pàgina web d’aquest esdeveniment:

I recordeu que dissabte 15 Abend, a l’abadia de Neumünster, el CCL organitza el concert del cantant nord-català Pere Figueres. Trobareu més dades a l’entrada anterior, just sota d’aquesta.