Veröffentlicht am

30 Mai: concert de Jordi Savall a Echternach

In dem Trester der festival internacional d’Echternach, Jordi Savall, un dels músics catalans més internacionals, oferirà un concert al Trifolion d’aquesta ciutat. L’esdeveniment tindrà lloc dissabte 30 Mai, weist die 20.00. La formació present a l’escenari serà Hespèrion XXI, que està composta per Michael Behringer (clavecí) i Xavier Díaz-Latorre (cítara i tiorba), a més del propi Savall (viola de gamba).

Jordi Savall

Compositor i instrumentista de reconegut prestigi internacional, especialment en el camp de la música antiga i barroca, Jordi Savall és un habitual de les sales luxemburgueses. Ha estat distingit amb diversos premis a Catalunya, Spanien, Frankreich, Bèlgica i Àustria. Ha enregistrat més de 100 discos i compost la banda sonora d’algunes pel.lícules de renom (pro Beispiel, la molt celebrada Tots els matins del món).

L’organització del festival d’Echternach en fa la següent presentació: “Les sales plenes i el públic en trànsit caracteritzen els concerts d’aquest buscador de tresors de la música antiga. Mittwoch 30 Mai, Jordi Savall i el conjunt Hespèrion XXI us convoquen a Echternach i us proposen, com va dir un crític musical, un diàleg d’ànimes”.