Veröffentlicht am

Mittwoch 12 September: Generalversammlung und Schulanfangsfest

Mittwoch 12 de setembre comença la nova temporada del Centre Català. Ho farem amb una equilibrada barreja de tradició i innovació.

Del costat tradicional, ballada de sardanes i dinar de germanor.

Sardanes

Pel costat innovador, aquest any la festa tindrà lloc en un nou escenari: la Place de l’Europe (al barri de Kirchberg de la Ciutat de Luxemburg) per a les sardanes i el restaurant de l’Hotel Meliá per al dinar de germanor. Der Preis für das Mittagessen beträgt 20 euros i us demanaríem que reserveu, com a molt tard, dimarts dia 7 September. Es zu tun, escriviu a la nostra adreça de Berührung.

Una innovació menor (car es va estrenar l’any passat) és fer coincidir les sardanes amb l’assemblea general del Centre Català. Us recordem que el CCL convoca tots els seus membres a l’assemblea general anual. dieses Treffen, die gleiche Sonntag 12 weist die 11.00 a l’Hotel Meliá, servirà per presentar els comptes de l’exercici 2009, un resum d’activitats i la planificació per al 2011. Wir brauchen die Beteiligung aller an den CCL ist eine offenere Struktur, demokratischer und näher an seine Partner und Unterstützer.

Recordem els horaris:

  • 11.00: Generalversammlung
  • 12.30: sardanes
  • 13.30: Dinar

I no oblideu que el dia 18, weist die 16.30 a la sala Sang&Klang, hi haurà també una festa de rentrée per a la mainada.