Veröffentlicht am 2 Comments

5 Juli: presentació de "Le suicide du phénix"

Mittwoch 5 Juli, weist die 19 Stunden, l’editorial luxemburguesa ultimomondo i el Centre Català de Luxemburg presenten el llibre Le suicide du phénix et autres événements improbables, Maximus Serranos Soler (amb il.lustracions de Luigi Mastroserio).

Portada del llibre

Aquest recull de narracions, presentat en «pre-estrena» durant el darrer Festival de les Migracions, és la versió francesa del darrer títol que l’autor va publicar a Catalunya: Paramites (Ed. Emboscall, 2006). Els contes que el formen parteixen tots d’una mateixa idea: intentar interrogar-se sobre els mites (clàssics, medievals o moderns) traslladant-los a l’actualitat per veure si l’arquetip conserva la seva validesa. Per això hi trobem governs que miren d’aprofitar-se d’endevins de tota mena, pedres amb virtuts màgiques, senyores de longevitat improbable i una au fènix amb una curiosa dèria.

Die Tageblatt en va parlar el dia 1 Juli.

A més de l’autor (català que viu a Luxemburg des del 2002 i membre actiu del CCL), participaran en la presentació l’editor i responsable d’ultimomondo, Guy Rewenig (escriptor luxemburguès), l’il.lustrador del llibre, Luigi Mastroserio (artista italià membre del CCL), i les dues co-traductores, Karine Albanti i Sophie Farreyrol.

En acabar l’acte, el CCL oferirà una copa de cava als presents. Freier Eintritt.

2 thoughts on “5 Juli: presentació de "Le suicide du phénix"

  1. l’aliance dels mots del titul, tant suggestiu, denoten el sentit de la primera part -del titul-, dh, l’expressió d’un dilema en el que el personatge queda atrapat dins d’una acció de la que no se’n pot tornar enrera? O està pensat visant un efecte de ‘sense sentit’o insensat?

    Trobarem en la seva lectura personatges sense senderi?

Kommentarfunktion ist geschlossen.