Veröffentlicht am

3 d'octubre: Raimon Konzert

Der Tag 3 d'octubre, weist die 20.00 Stunden, a la sala Robert Krieps de l’Abadia de Neumünster (Luxemburg Ville) tindrà lloc un dels actes principals de la celebració del 25è aniversari del Centre Català: el concert de Raimon.

Raimon

El cantautor de Xàtiva, un dels més representatius de la cançó catalana i un dels més coneguts en l’àmbit internacional, visitarà el Gran Ducat per tercera vegada després del gran èxit que van assolir els seus recitals de 1998 ich 2005. Autor d’autèntics himnes com «Al vent» o «Diguem no», a més de gran difusor de l’obra dels poetes catalans d’Ausiàs March a Salvador Espriu, Raimon ens oferirà un concert excepcional que servirà per celebrar els 25 anys del CCL com mereix l’ocasió. Podeu reservar les entrades a partir de la pàgina de Neumünster.

L’esdeveniment compta amb la col·laboració del Centre Culturel de Rencontre de Neumünster, die Universität Luxemburg i l’Ambaixada d’Espanya a Luxemburg.

La següent activitat en el marc del 25è aniversari serà el sopar de celebració, dilluns dia 8. Si no heu reservat, no oblideu fer-ho.