Veröffentlicht am

Die 15 zum 17 März: Migration Festival

The Weekend 15 zum 17 März, tenim una cita und LuxExpo, al Kirchberg. Se celebra la 30a edició del Festival des Migrations, Kulturen und Bürgerschaft, organisiert, jeweils mit jedem, die CLAE. Festival Migrations Cultures Citoyenneté 2013-_-Fichier sourceCentenars d’associacions mostraran la diversitat de les comunitats residents a Luxemburg. Wird drei Tage der Musik sein, Diskussionen, diversitat gastronòmica i molt més. L’oportunitat anual de viure i gaudir d’aquest país, amb tota la seva diversitat, en un festival que visiten cada any més de 25.000 Leute.

El Centre Català de Luxemburg hi estarà present en tres modalitats: una parada amb informació sobre Catalunya i el Centre Català, la llibreria catalana a l’entrada del recinte (in einem “Stehen Hispanic Literaturen”) ich, enguany com a novetat, un estand doble amb quadres dels artistes del Centre Català.

Aquells que vulgueu i pugueu dedicar algun espai de temps per a ajudar-nos en els estands del CCL, sereu molt benvinguts. Podeu enviar un mail amb la vostra diponibilitat a la nostra übliche Adresse. Gràcies per endavant.