Veröffentlicht am

Wochenendaktivität

Dieses Wochenende, Katalanische Zentrum organisiert zwei Aktivitäten (und nutzte die Gelegenheit, um Sie über eine Tätigkeit von einer Institution Katalanisch Präsenz Luxemburg organisiert zu informieren):

Mittwoch 12, weist die 16.30, al lokalen del CCL (88, Rue de la Semois; Luxemburg Ville), hem organitzat un campionat de Risk. Aquest famós joc de taula posa a prova la capacitat estratègica dels participants des de la dècada de 1950. jedoch, l’atzar hi té un pes molt important. Wenn Sie teilnehmen möchten, schreibe uns Kontaktadresse.

Mittwoch 13, weist die 16.30 i al local del CCL, tindrem una tarda de cinema per a tota la família. Projectarem la pel·lícula infantil Lorax: a la recerca de la Trúfula perduda. La cinta explica la història d’un noi que busca l’objecte que li permetrà guanyar-se l’amor de la noia dels seus somnis. En el seu camí, coneixerà la història de Lorax, una criatura que lluita per protegir un món en perill d’extinció. Oferirem crispetes i sucs. Us demanaríem que us inscrivíssiu a lAdresse zur Verfügung gestellt.

Endlich, informem que tant dissabte com diumenge la Philharmonie de Luxemburg acull un festival de Cant Coral anomenat «Fête des ChoeursChorefest». Entre d’altres, hi participa el Cor Infantil Amics de la Unió, Granollers. Der Eintritt ist frei, però la reserva és obligatòria. Podeu trobar més informació a la pàgina de la Philharmonie.