Veröffentlicht am

Show “Pinocchio” Das Unternehmen Baldufa

Pinocchio_03 ∏ David del Val
Die Tage 29, 30 ich 31 Januar 2017, Karusselle Raum beherbergt eine Darstellung eines Lleida Unternehmen, die Spinning, que presentarà un espectacle teatral i multidisciplinar destinat a tota la família (von 6 Jahre) i que no requereix coneixements lingüístics específics. L’espectacle es titula Pinocchio i es basa lliurement en el conte ideat per Carlo Collodi.

Pinocchio és la història d’un nen lliure, sense prejudicis ni complexes, desobedient i entremaliat, però alhora ingenu, molt ingenu. Geppetto, amb l’instint protector del pare, intenta vetllar per la seva educació. Jedoch, Pinocchio, desobedient, es veurà immers en diverses aventures que el faran créixer i madurar com a persona fins a acabar extenuat i, pràcticamentamb un final sorprenent. Paper i fusta es posen a disposició de la història per aconseguir una proposta versàtil i molt orgànica a partir de la qual podrem submergir-nos en l’imaginari d’un nen-titella. Un conte que permet reflexionar al voltant de valors com l’educació, l’esforç, la responsabilitat i la sinceritat.

Les representacions per a tots els públics tindran lloc diumenge 29 weist die 15.00 i a les 17.00, a més de dimarts 31 weist die 15.00. Auf der anderen Band, hi ha una sèrie de sessions dedicades a les escoles, Montag 30 weist die 10.00 i a les 14.30, und Dienstag 31 weist die 10.00. Les entrades costen 6 die 12 Euro. Podeu trobar més informació a la pàgina de Karussell.