Veröffentlicht am

Konferenz-Konzert auf Xesco Boix

El primer cap de setmana de desembre us presentem dues activitats a l’entorn de Xesco Boix. Insbesondere, Samstag 4, Abend, el nostre local acollirà una conferència-concert sobre Xesco Boix. Auf der anderen Band, Sonntag 5, a la tarda, tindrem un Xocolata i Contes presencial al local.

Dieses Jahr, el cantautor i animador infantil Xesco Boix hauria fet 75 anys aquest febrer. Per recordar-lo i retre-li un necessari homenatge, hi ha hagut diverses activitats arreu, inclòs un Schokolade und Geschichten virtual organtizat, andere, pel CCL. jedoch, vam considerar que aquesta figura gairebé llegendària mereixia molt més i ara que les condicions ho permeten organitzem dues activitats presencials per completar.

Konferenz-Konzert auf Xesco Boix

so, Samstag 4, weist die 19.30 al lokalen, els col·laboradors habituals dels nostres Xocolata i Contes, Noè Rivas i Àngel Daban, ens presentaran una conferència-concert que permetrà recordar o descobrir Xesco Boix. No podíem comptar amb ningú millor, perquè tots dos hi van treballar durant molt de temps i encara avui es dediquen a l’animació infantil, com bé sabeu si seguiu els nostres Schokolade und Geschichten.

Aquesta activitat és gratuïta però amb reserva obligatòria a la nostra Kontaktadresse, perquè s’aplicarà el Protokoll CovidCheck. La reserva també és necessària si no podeu venir i preferiu seguir-la per zoom.

Diumenge a la tarda, continuarem amb un Schokolade und Geschichten molt particular.