Veröffentlicht am

Konzert von Maria del Mar Bonet und Dani Espasa

Die 17 März 20 Stunden Farben acull un concert de Maria del Mar Bonet, acompanyada per Dani Espasa. La gran artista mallorquina Turnier in Luxemburg amb un recital que té com a títol Nosaltres les dones.

Konzert von Maria del Mar Bonet und Dani Espasa

Maria del Mar Bonet fa més de cinquanta anys que és als escenaris. Té el privilegi, reservat a ben pocs, de saltar de dècada en dècada sentint-se igual d’estimada i respectada. Per ella, la Mediterrània ha estat sempre el punt de referència artístic i personal.

Des de la seva immensa nau balear ha passejat pel mon sencer la seva música en català i ha col·laborat amb desenes d’artistes d’arreu. Per altra banda, una quarantena de discs publicats formen un trajectòria sòlida i coherent, basada en la seva relació amb el públic en centenars de concerts.

Acompanyada de Dani Espasa al piano i a l’acordió, interpreten plegats, poetes i poetesses, autors i autores, que formen part de la discografia i el repertori de l’extens cançoner de la mallorquina. Cançons de totes les èpoques de la trajectòria revisitades en clau de present al costat d’algunes de molt recents. Maria del Mar Bonet i Dani Espasa col·laboren a l’escena des del juliol del 2000. El pianista és un dels músics més celebrats de l’escena catalana. Ha participat en gires de la cantant al Japó, als Estats Units, a Europa i al Nord d’Àfrica. A més de d’arranjar i dirigir-ne musicalment alguns espectacles, ha treballat en obres discogràfiques de Bonet, wie Terra Secreta (Picap, 2007).

Les entrades ja són a la venda al preu de 25 Euro (anticipada) ich 30 Euro (la mateixa nit). Cal adquirir-les a través del web de Farben.