Veröffentlicht am

Brunch ich stelle einen General zusammen

Mittwoch 22 de gener us convidem a un Brunch i a l’assemblea general. Repetim una fòrmula que va tenir molt d’èxit el 2020: us convidem a dir-hi la vostra sobre el passat (l'any 2022), el present (diese 2023) i el futur del Centre Català mentre assaboriu un deliciós Brunch.

Wir beginnen um 10.30. Per a l’assemblea general no cal inscriure’s i, tatsächlich, voldríem que hi participeu tots, socis i no socis (els no socis no poden votar però ens interessa el Feedback jeder). Jedoch, per al brunch necessitem saber per a quanta gent l’hem de preparar. deshalb, us demanaríem que ens ho diguéssiu a Kontaktadresse com a molt tard Donnerstag 19 Januar.

Els preus són totalment competitius: 12 Euro pro einem Erwachsenen, 6 Euro für Kinder zwischen 6 ich 12 Jahre, und freier Eintritt für Kinder 6 Jahre.

Brunch ich stelle einen General zusammen

Fotografie Wenjie, Zhang | A Certain Slant of LightFrühstück in der Escribà III, CC BY 2.0, Verknüpfung

Pel que fa a l’assemblea anual, hi presentarem les activitats i els números de l’any passat i d’aquest. diese, Sie können Ihre Meinung beitragen, wenn Sie möchten,, d’una manera més formal. De tota manera, ja sabeu que podeu enviar-nos les vostres opinions per tots els canals de comunicació que teniu al vostre abast.