Veröffentlicht am

18 d'abril: Calçotada

Kommt das populärste Ereignis des katalanischen Centre Luxemburg: Calçotada. Wird an diesem Sonntag, 18 d'abril, die lokale CBDM, un dels grups d’escoltes de la FNEL, aus dem 13.00 Stunden. El local es troba a Merl, concretament al número 38A de la Rue des Celtes (sempre a la ciutat de Luxemburg).

Feu clic aquí per veure un mapa més gran

Enguany hem tingut alguns problemes tècnics i una difícil recerca d’un local (adjuntem un mapa per fer-vos més fàcil la tasca de trobar-lo), cosa que ens ha dut a anunciar la calçotada amb tan poca antelació i a demanar disculpes a tots els que vivien ansiosos l’espera d’aquest moment. jedoch, no faltarà res: wir brauchen ein Minimum an bestätigten Teilnehmern, um es voranzubringen, costelles de xai a la brasa, Wurst, pa, wir, cafè i postres. Der Preis ist 40 euros per als adults (35 en cas de ser socis del CCL) ich 15 per als menors d’edat.

Per raons de capacitat del local, aquest any només acceptarem 100 adults. deshalb, afanyeu-vos a reservar a la Unsere übliche Adresse o posant-vos en contacte amb en Xavier Valeri.

I no marxeu gaire lluny, perquè les properes setmanes estan carregades d’activitats:

  • Freitag 23: parada de llibres i roses i sopar de Sant Jordi
  • De divendres 23 a diumenge 25: Frühling der Dichter, amb Susanna Rafart
  • Mittwoch 25: Exterior Katalonien Day
  • Mittwoch 26: classes de cuina al Lycée technique de Bonnevoie
  • Mittwoch 3 Mai: concert de Maria del Mar Bonet
  • Mittwoch 4 Mai: sopar-debat amb el matemàtic Claudi Alsina