Veröffentlicht am

von 28 September: Anmeldung zu den katalanischen Prüfungen des Instituts Ramon Llull

Die Anmeldefrist für die katalanischen Tests des Instituts Ramon Llull ist eröffnet. Sie haben Zeit bis 14 d'octubre.

Tryout und Zertifizierung - Institut Ramon Llull

L’Institut Ramon Llull Tests für die Bewertung und Zertifizierung von Wissen des Katalanischen als Fremdsprache Organisation außerhalb der sprachlichen Domain. Die Zertifikate ermöglichen dem IRL den Wissensstand der katalanischen sowohl in der akademischen und Arbeit demonstrieren (öffentliche Verwaltung, Unternehmen, Institutionen) und unterteilt in fünf Stufen gemäß der Gemeinsamer Europäischer Referenzrahmens für Sprachen.

Um zu sehen, eine umfangreichere Prüfungen, diese Links:

Grundstufe (A2)
elementar (B1)
Zwischen- (B2)
Können (C1)
obere Ebene (C2)

L'jede 2020 Es wird einen einzigen Anruf geben. Etwas beachten, dann, de les dates i els llocs per fer els exàmens:

Període de preinscripció del 28.9.2020 zum 14.10.2020
Període de pagament del 16.10.2020 zum 29.10.2020.

Calendari de proves:

Certificat de nivell bàsic (A2)
Data de la prova escrita: 7 im November 2020
Certificat de nivell elemental (B1)
Data de la prova escrita: 7 im November 2020
Certificat de nivell intermedi (B2)
Data de la prova escrita: 14 im November 2020
Certificat de nivell de suficiència (C1)
Data de la prova escrita: 21 im November 2020
Certificat de nivell superior (C2)
Data de la prova escrita: 21 im November 2020

Data de les proves orals: es comunicarà a les persones interessades el dia de les proves escrites.

En relació a les mesures sanitàries relatives a la COVID-19, l’IRL ha fet pública aquesta nota:

La voluntat de l’Institut Ramon Llull com a organitzador de les convocatòries de les proves per a l’avaluació del coneixement del català fora del domini lingüístic és realitzar-les amb normalitat segons els llocs i les dates previstes.

Malgrat aquesta voluntat, la celebració de les proves es pot veure afectada per les mesures que puguin adoptar els diferents governs i autoritats de cada localitat seu d’examen per la gestió de la crisi sanitària ocasionada per la Covid-19, mesures que l’Institut Ramon Llull haurà de seguir en compliment de la normativa, o per altres circumstàncies sobrevingudes relacionades amb la pandèmia.

En el cas que en alguna localitat no es puguin dur a terme les proves o s’esdevingui alguna incidència que n’afecti l’administració, l’Institut Ramon Llull posarà en coneixement de les persones interessades aquestes circumstàncies.

Si la impossibilitat de celebració d’una prova es produeix un cop fet el pagament, es retornaran els diners de la matrícula a les persones interessades. 

Els resultats de les proves es faran públics el dia 12 Februar 2021 i es podran consultar a la elektronisch de l’Institut Ramon Llull.

Data de publicació de resultats: 12 Februar 2021

Localitats d’examen:

Annahme, Ais de Provença, Amherst, Amiens, Amsterdam, Bari, Belgrad, Berlín, Birmingham, Bochum, Bolonya, Bristol, Brno, Brüssel, Bucarest, Budapest, Buenos Aires, Cambridge, Cardiff, Chicago, Cork, Durham, Frankfurt, Glasgow, Granada, Guadalajara, Heidelberg, Hèlsinki, Jerusalem, La Plata, Leipzig, L’Havana, Lilla, Lió, Lisboa, Liverpool, London, Lorient, Luxemburg, Madrid, Marburg, Maynooth, Mendoza, Mexiko, DF, Mont-real, Moscou, Munic, Neapel, Nova York, Osaka, Oxford, Paris, Posen, Quito, Regensburg, Rennes, Roma, Rosario, Saarbrücken, Salamanca, Sant Petersburg, San Sebastián, Santa Cruz von Teneriffa, Santiago de Compostel·la, Santiago de Xile, Sao Paulo, Saragossa, Sevilla, Sheffield, Siena, Szeged, Toulouse, Tokio, Turin, Tübingen, Venedig, Verona, Vitoria, Washington, Würzburg i Zadar.