Veröffentlicht am

St. George eingesperrt

Enguany per Sant Jordi serà impossible trobar-nos com cada any al local per remenar llibres i repartir roses, ateses les circumstàncies que tothom coneix. De tota manera, no volem deixar passar l’ocasió de celebrar Sant Jordi com es mereix. Es zu tun, hem recuperat el concurs literari «Sant Jordi a mil», que ja vam convocar els anys 2012 ich 2013.

El principi del concurs és molt senzill. Hi pot participar tothom i s’acceptarà qualsevol text en català que tingui una extensió màxima de mil Wörter. Alle Genres sind willkommen. El guanyador s’anunciarà el dia de Sant Jordi i el premi, un lot de llibres, es lliurarà quan sigui possible.

Auf der anderen Band, mit anderen europäischen Casals, hem organitzat una competició entre els guanyadors dels concursos que organitza cada casal. deshalb, Der Gewinner des Luxemburger Wettbewerbs kann den europäischen Wettbewerb gewinnen.

Für spezifische Details, Sie können überprüfen, Befestigung.

Sie können Ihre Texte senden (per correu electrònic a la Unsere Kontaktadresse) bis 20 d’abril a les sis de la tarda. Animeu-vos a participar-hi!

Concurs de Sant Jordi