Posté sur 1 Commentaire

14 Février: projecció d'Herois

Mercredi 14 Février (Saint Valentin, selon contredire ce que) a les 21.30 ferme la série de films Centre catalan Luxembourg. cinéma Utopia pour assister à la projection du film héros.

Herois

Ce film a été réalisé par Pau Freixas et a de grands acteurs comme protagonistes: Eva Santolaria, Àlex Brendemühl, Lluís Homar et Emma Suárez.

Il est une histoire qui évoque amicale, de rencontres occasionnelles le long d'une route, la dernière fête de l'enfance de deux personnages, ce pourrait être des exemples d'une génération. en effet, héros finit par être un voyage dans le passé et évoque l'innocence de l'été au début 1980. Sans parler de certains éléments nous amènent à réfléchir à l'avenir.

Ce film a remporté le Prix du public au Festival du Film de Malaga.

1 réfléchi à "14 Février: projecció d'Herois

  1. Si el Gran Vázquez ens va transportar a la dècada dels seixanta, Herois ho va fer a la dels vuitanta.

    La pel.licula Herois ens arriba a fer creure que els vuitanta foren tant o més feliços que els seixanta i qui sap si tant o més feliços que els feliços anys de la dècada dels vint. En tot cas i vistes les coses des de la perspectiva del 18è Cicle de Cinema, i si ens preguntéssim on rau el secret de la felicitat, l’eterna pregunta comportaria l’eterna resposta, la de que els temps viscuts foren més bons

    Herois ens deixa plantejada la pregunta del perquè perdem o hauríem de perdre la ingenuïtat. Perquè un nen carallot i consentit pels de casa seva és un perdedor entre els de la seva colla infantil, mentre que el carallot esdevingut adult és converteix en un triomfador sense cap necessitat de deixar de ser un carallot.

    De totes totes una pel·lícula guanyadora on Pau Freixas ens guanyà a tots el cor treballant amb eines tant senzilles com la transparent ingenuïtat infantil i la nostàlgia dels propis personatges que el realitzador ens arriba a fer confondre amb la nostra pròpia enyorança dels temps perduts.

Les commentaires sont fermés.