Posté sur

Recordatori: inauguració, Conférences, calçotada

Us recordem que avui, 25 Mars, a les 18.30, a l’abadia Neumünster, tindrà lloc la inaguració de l’exposició d’il.luminacions obra de Jean-Jacques Laigre a partir del Amoureux des livres et le Bien-Aimé Ramon Llull.

Tampoc heu d’oblidar que dissabte, 26 Mars, a les 18.00, tenim prevista la primera xerrada literària a la nova seu del Centre Català. Josep Sampera, president de la Fundació Palau, ens parlarà del poeta català Josep Palau i Fabre, i la gran actriu Gemma Reguant ens llegirà alguns dels poemes d’aquest gran autor.

Com ja sabeu, plus, dimanche 27 se celebrarà la calçotada. Serà al local dels Scouts (slovène) Le Belair Merl, le numéro 38A rue des Celtes, comme l'année dernière. Aquí teniu el mapa per trobar-lo:

à partir de 13.00. Restez à l'écoute de l'heure officielle changer la nuit entre le samedi et le dimanche.

Una mica més enllà, mercredi 30, tindrem una tercera conferència del cicle sobre política que vam iniciar a finals de l’any passat. En aquesta ocasió ens visitarà l’eurodiputat Ramon Tremosa, que acollirem a la nova seu del CCL.

Vendredi 1 d’abril s’inicia el cap de setmana del Printemps des poètes amb una festa poètica a la seu del CCL i continuarà dissabte i diumenge a Neumünster i a la galeria Simoncini de Luxembourg Ville. El representant català de l’edició d’enguany serà el poeta i pintor Narcís Comadira.

Totes aquestes activitats serveixen per destacar com es mereix l’obertura del local del Centre Català. Rebreu més informació oportunament.