Posté sur

La 14 à la 16 Mars: Festival de la migration et le Salon du livre

Le Week-end 14 à la 16 Mars, torna la nostra cita anual a LuxExpo, al barri del Kirchberg de la ciutat de Luxemburg. Se celebra la 31a edició del Festival des Migrations, des Cultures et de la Citoyenneté, organisé, chaque année, la CLAE. Centenars d’associacions mostraran la diversitat de les comunitats residents a Luxemburg. Sera trois jours de musique, discussions, la diversité gastronomique et plus dans un festival qui visitent chaque année plus 25.000 personnes.

Le Centre catalan Luxembourg sera présent sous deux formes: una parada amb informació sobre Catalunya i el Centre Català i la llibreria catalana a l’entrada del recinte (dans un “Stand des littératures hispaniques”). A qualsevol de les dues parades podreu adquirir butlletes per participar en el sorteig d’un bitllet d’avió a Barcelona per a dues persones, gracieuseté de Luxair. De plus, durant el festival tindreu ocasió de tornar a veure l’exposició «Cuba a Catalunya: El llegat dels indians», de Tate Cabré i Mireia Oliver.

Ceux qui sont prêts et capables de consacrer un peu de temps pour nous aider dans l'une des cabines du CCA, vous serez la bienvenue. Vous pouvez envoyer un e-mail avec votre disponibilité à notre adresse habituelle. Gràcies per endavant.