Posté sur

Calendrier des événements à venir

Ici vous pouvez voir une série d'activités organisées dans les premiers mois de l'année. Plus tard, vous recevrez des informations détaillées sur eux, mais, cette façon, podeu reservar les dates:

La 15 à la 25 Février, XXIII Cicle de Cinema del Centre Català. Tenim dues pel·lícules confirmades: 10.000 km je Segon origen, però en projectarem un total de quatre. Cette année,, plus, presentarem una exposició dels cartells del cicle en homenatge a Santiago Ferrando Ribas, el seu autor, que ens va deixar l’any passat. Per a aquesta edició comptem amb el patrocini de Luxair.

23 Février: trobada del Cafè Literari dedicada a Vae Victus, d’Albert Sánchez Piñol, a les 19.00 al locale.

6 Mars: calçotada. L’edició d’aquest any s’ha d’avançar per motius climàtics (el calorós hivern) i de calendari (la Setmana Santa cau en les dates en què normalment tocaria calçotada). Us enviarem més informació tan bon punt s’obri el termini de reserves.

11, 12 je 13 Mars: Festival de la migration. avec toujours, ens trobareu a LuxExpo durant tot el cap de setmana en dos estands: la llibreria i una parada d’informació sobre Catalunya i les nostres activitats. Si voleu donar-nos un cop de mà amb l’organització, us podeu posar en contacte amb nosaltres des d’ara mateix.

15, 16 je 17 d'abril: Printemps des Poètes. Una nova edició del gran festival de poesia de Luxemburg. Com a presència catalana, comptarem amb la poeta Mireia Calafell (guanyadora del Premi Lletra d’Or 2015 par Photo de Mireia Calafell par Laia Serch).

23 d'abril: St. George. A més de la tradicional parada de llibres i roses al local, us proposarem altres activitats. Aquell dia sortejarem un bitllet d’avió per a dues persones, destinació Barcelona, per gentilesa de Luxair.

Esperem veure-us ben aviat, potser al cinema.