Posté sur

St. George 2022

Aquest Sant Jordi 2022 el podrem tornar a celebrar com ens agrada: tots junts al local. Per fer-ho bé, hem preparat un conjunt d’activitats per a tot el dia i per a tots els públics.

pour commencer 11 del matí amb una sorpresa: la presentació d’un llibre sobre la llegenda de Sant Jordi escrit i editat pel Centre Català de Luxemburg i il·lustrat per Blanca Pi. El trobareu en català i en moltes altres llengües, entre elles el luxemburguès. Assistirà a la presentació la il·lustradora del llibre.

suivant, per agafar forces i disposar d’un moment distès per comentar la jugada, servirem un brunch popular o dinar informal. Pour des raisons d'organisation, us demanem que us hi inscriviu enviant-nos un missatge a la Notre adresse de contact. El preu del dinar és de 10 euros.

St. George 2022

Per la tarda, a les quatre, procedirem a lliurar els premis del concours littéraire i del concurs de dibuix.

I això no és tot: durant tot el dia trobareu al local la nostra tradicional parada de livres et roses, que tots hem trobat a faltar aquests dos anys. Veniu a comprar les darreres novetats de la literatura catalana i endueu-vos una rosa. la, du moins, veniu a remenar llibres i a fer-la petar una estona.

De plus, durant el vespre podreu assistir a la Grande nuit de la poésie, l’acte central del Printemps des Poètes, a la galeria Schlassgoart d’Esch-sur-Alzette, capital europea de la cultura aquest 2022. Hi podreu escoltar el poeta de Vinaròs Joan-Elies Adell, que repetirà l’endemà a la galeria Simoncini.