Publicado en 2 comentarios

5 de julio: presentació de "Le suicide du phénix"

Martes 5 de julio, tiene la 19 horas, l’editorial luxemburguesa ultimomondo i el Centre Català de Luxemburg presenten el llibre Suicidio Phoenix y otros eventos improbables, de Máximo Serranos Soler (amb il.lustracions de Luigi Mastroserio).

Portada del llibre

Aquest recull de narracions, presentat en «pre-estrena» durant el darrer Festival de les Migracions, és la versió francesa del darrer títol que l’autor va publicar a Catalunya: Paramites (Ed. Emboscall, 2006). Els contes que el formen parteixen tots d’una mateixa idea: intentar interrogar-se sobre els mites (clàssics, medievals o moderns) traslladant-los a l’actualitat per veure si l’arquetip conserva la seva validesa. Per això hi trobem governs que miren d’aprofitar-se d’endevins de tota mena, pedres amb virtuts màgiques, senyores de longevitat improbable i una au fènix amb una curiosa dèria.

El Tageblatt en va parlar el dia 1 de julio.

A més de l’autor (català que viu a Luxemburg des del 2002 i membre actiu del CCL), participaran en la presentació l’editor i responsable d’ultimomondo, Guy Rewenig (escriptor luxemburguès), l’il.lustrador del llibre, Luigi Mastroserio (artista italià membre del CCL), i les dues co-traductores, Karine Albanti i Sophie Farreyrol.

En acabar l’acte, el CCL oferirà una copa de cava als presents. Entrada libre.

2 pensamientos sobre "5 de julio: presentació de "Le suicide du phénix"

  1. l’aliance dels mots del titul, tant suggestiu, denoten el sentit de la primera part -del titul-, es decir, l’expressió d’un dilema en el que el personatge queda atrapat dins d’una acció de la que no se’n pot tornar enrera? O està pensat visant un efecte de ‘sense sentit’o insensat?

    Trobarem en la seva lectura personatges sense senderi?

los comentarios están cerrados.