Publicado en

abril activo

Este mes de abril del año del 25 aniversario del CCL será muy activo. A partir del día 14, se sucederán los acontecimientos. para empezar, la pel·lícula Macià contra Companys (jornada 14). Jueves 19, els amics del Cafè Literari es reuniran per debatre Con ojos americanos, de Carme Riera.

Del 20 al 23 d’abril no pararem: tres dies dedicats a la poesia amb el Primavera de los Poetas (del 20 al 22). Com a representant català, aquest any hem convidat l’Àlex Susanna. Podreu assistir també a la presentació de la nostra biblioteca (jornada 21), a una activitat infantil (jornada 22) i a les activitats característiques de Sant Jordi (jornada 23). Lunes 23 tindrem, pues, una parada de llibres i roses que conclourà amb un sopar. Amb les postres, desvetllarem el guanyador del concurs literari «Sant Jordi a 1000» (el termini de presentació ja està tancat, però el jurat acceptarà tots els sobres rebuts amb matasegells de març).

Finalmente, Jueves 26, acollirem un nou convidat d’excepció: Josep Lluís Carod-Rovira, que oferirà una conferència al local del CCL. Rebreu més informació.

de vez, bones vacances de Setmana Santa.