Publicado en

4 de febrero: Antes de que el tiempo lo borre (en presencia de los guionistas)

Lunes 4 de febrero, tiene la 21.30 al cine Utopía, continuando con el XX Ciclo de Cine del Centro Catalán de Luxemburgo, us convidem a la projecció del documental Antes de que el tiempo lo borre (2011).

Antes de que el tiempo lo borre

Aquesta obra de Mireia Ros, basada en un llibre de Javier Baladia, és una crònica en sèpia de l’alta burgesia catalana de principis del segle XX. Tota una passejada, irònica, per la Barcelona del tombant de segle, a través dels records recopilats per un dels seus descendents, que ens condueix a l’edat d’or d’una èlit cosmopolita i culta.

Aquesta sessió serà molt especial perquè comptarem amb la presència dels dos guionistes de la pel·lícula: Javier Baladia y Victoria Bermejo. Ells ens ajudaran a presentar la cinta, respondran a les vostres preguntes i potser ens explicaran alguna curiositat del rodatge.

Al día siguiente, tiene la 19 horas, en el Hogar Europeo, Javier Baladia ens oferirà una breu conferència sobre el seu llibre i, a continuación, demostrarà les seves qualitats com a cantant de boleros.

El cicle continuarà dilluns 11 con Una pistola en cada mano, de Cesc Gay.