Publicado en

Lunes 22 y martes 23: San Jorge

Los días 22 yo 23 de abril celebraremos Sant Jordi en el Centro Catalán de Luxemburgo. para empezar, Lunes, desde 19.30, hem quedat per sopar al local del CCL (88, Rue de la Semois; Luxemburgo Ville). El sopar comptarà amb dues activitats literàries per amenitzar-lo: un recital de poesia i el lliurament de premis del concurs literari «Sant Jordi a Mil» (segunda edición).

El recital constarà de lectures de tres poetes d’arreu de les terres de parla catalana que celebren enguany algun aniversari: Salvador Espriu (catalán, 100 anys del seu naixement), Vicent Andrés Estellés (valencià, 20 anys de la seva mort) i Marià Villangómez (eivissenc, 100 anys del seu naixement). El lliurament de premis (un lote de libros) serà un acte més senzill.

Dimats 23, dia de Sant Jordi, obrirem la parada de llibres i roses al local del Centre Català a partir de les quatre de la tarda. Podreu trobar les darreres novetats (en catalán y castellano) i part del fons bibliogràfic del CCL amb un preu molt interessant (al aletas 50% de descuento). Tots els compradors rebran una rosa. La parada es tancarà a les vuit del vespre.

Una vez cerrada la parada, potser anirem a veure el partit d’anada de la semifinal de la Lliga de Campions.