Publicado en

Del 14 al 16 de marzo: Festival de las Migraciones y Salón del Libro

El fin de semana del 14 al 16 de marzo, torna la nostra cita anual y LuxExpo, al barri del Kirchberg de la ciutat de Luxemburg. Se celebra la 31a edició del Festival des Migrations, Culturas y ciudadanía, que organiza, como cada año, el CLAE. Centenars d’associacions mostraran la diversitat de les comunitats residents a Luxemburg. Serán tres días de música, debates, diversidad gastronómica y mucho más en un festival que visitan cada año más de 25.000 personas.

El Centro Catalán de Luxemburgo estará presente en dos modalidades: una parada amb informació sobre Catalunya i el Centre Català i la llibreria catalana a l’entrada del recinte (dins unStand des littératures hispaniques”). A qualsevol de les dues parades podreu adquirir butlletes per participar en el sorteig d’un bitllet d’avió a Barcelona per a dues persones, gentileza de Luxair. Además, durant el festival tindreu ocasió de tornar a veure l’exposició «Cuba a Catalunya: El llegat dels indians», de Tate Cabré i Mireia Oliver.

Aquellos que desee y pueda dedicar algún momento a ayudarnos en alguno de los stands del CCL, seréis más que bienvenidos. Puede enviar un mail con tu disponibilidad en nuestra dirección habitual. Gràcies per endavant.