Publicado en

20 d'octubre: asamblea general extraordinaria

La junta del Centro Catalán de Luxemburgo os convoca, Lunes 20 d’octubre de 2014 tiene la 19.30, en el local de la asociación (88, Rue de la Semois; Luxemburgo Ville), a una Assemblea General Extraordinària. El motiu d’aquesta Assemblea és decidir quina posició (si cal adoptar-ne alguna) ha d’adoptar el Centre Català de Luxemburg davant de la situció política actual a Catalunya.

La proposta de l’ordre del dia és el següent:

  1. Aprovació, si s’escau, d’una Resolució en què el Centre Català de Luxemburg:
    • Mostri el seu suport a la convocatòria de la Consulta Popular No Referendària sobre el futur polític de Catalunya prevista el 9 en noviembre 2014.
    • Doni suport al president, al govern de la Generalitat, al Parlament de Catalunya i als municipis que recolzen la convocatòria, perquè facin tot el possible per a la materialització de la consulta del 9 De noviembre, entenent que respon a la voluntat majoritària del poble català i dels seus representants.
    • Insti al govern de la Generalitat a fer tot el possible per tal que els catalans residents a l’exterior puguin exercir també el seu dret de vot en la consulta del 9 De noviembre.
  2. Aprovació, si s’escau, de l’adhesió del Centre Català de Luxemburg al Pacte Nacional pel dret a decidir.

Us demanem que assistiu a l’Assemblea atesa la importància que té per a tota associació la participació i l’opinió dels membres. Totes les crítiques i suggeriments no seran només benvinguts, sinó que són indispensables.