Publicado en

33Festival de migración de correo, Culturas y Ciudadanía i 16a Feria del Libro de las culturas

Cartell festival 2016

33Festival de migración de correo, Culturas y Ciudadanía i 16a Feria del Libro y culturas els dies 11, 12 yo 13 de marzo de 2016 als Halls de la Foire Internationale a Kirchberg, Luxemburgo Ville (LUXEXPO).

Organitzat pel CLAE (Asociaciones Comité de Enlace de Relaciones Exteriores), plataforma associativa de la qual forma part des de sempre el Centre Català de Luxemburg.

El Festival, con más de 30.000 visitantes anuales y cerca de 400 stands, y, un año más, una apuesta por la diversidad y la convivencia cultural como valores de la sociedad luxemburguesa. Stands gastronómicos y culturales de las diversas comunidades residentes en Luxemburgo, música, actividades folclóricas, exposiciones, debates, etc. donaran, cada vez con, el color i la diversitat habituals al Festival. Por parte del Centro Catalán de Luxemburgo (CCL) puede contar, cada vez con, con el stand cultural catalán con una amplia oferta de informaciones turísticas, lingüísticas, culturales y otros.

El CCL organitza també, junto con el Círculo Antonio Machado, la Asociación de Amigos del 25 d’Abril, la revista Abril i altres associacions llatines l’Espai de les literatures Ibèriques al Saló del Llibre i de les Cultures amb venda de llibres, en catalán y castellano, de todos los estilos y géneros. Una oportunitat per posar al dia les vostres llibreries a preus raonables.

Contamos, cada vez con, amb la vostra imprescindible col·laboració per a fer funcionar els nostres estands. Por favor, si dispone de un poco de tiempo durante el fin de semana (Viernes, sábado o domingo a las horas que le convengan) póngase en contacto con nosotros.

Us recomanem els concerts, amb entrada lliure, del divendres 11 amb els grups Masha’el el Falesteen (Palestina), Indjaran (Algèria) i African River i del dissabte 12 amb Morik (França-Guadalupe).

Us recomanem també les Taules Rodones: «Quelle politique d’accueil au Luxembourg?» dedicada als fenòmens migratoris a Luxemburg (en què participa un membre del CCL) que se celebrarà el divendres 11 a les 18.30h, la presentació de la revista satírica Mongolia el dissabte a les 15.30 i el debat «L’Espagne et le Portugal à la croisée des chemins – Renouveau démocratique et social ou continuité de l’ordre néolibéral?» que se celebrarà el diumenge dia 13 tiene la 12.00 marido.

Encontrará el programa completo del Festival en la web del CLAE.

Gràcies a tots i fins el cap de setmana!