Posté sur

Exposition «Gérone en 25 images – Revivez Gérone »

Aprofitant la Diada Nacional, l’onze de setembre inaugurarem la mostra «Girona en 25 images – Revivez Gérone ».

Aquesta exposició es basa en el fons d’imatges del Patronat de Turisme Costa Brava Girona. La Diputació de Girona l’ofereix al nostre Centre per fer conèixer aquesta demarcació a Luxemburg.

Natura, histoire, culture, art, esport. Tot això i més es pot trobar en aquesta petita part del país, entre el mar i la muntanya, entre planes costaneres i cims nevats.

La monumentalitat del barri vell de Girona i del monestir de Sant Pere de Rodes conviu amb l’esplendor dels jardins botànics de Santa Clotilde i de Cap Roig. La tranquil·litat i l’espiritualitat de la fageda d’en Jordà i del santuari de Núria es retroben amb la placidesa de les platges del litoral i el caràcter mediterrani dels seus municipis, com Cadaqués, Calella de Palafrugell, Tossa de Mar. La força de la natura i el seu valor biològic es manifesten a l’estany de Banyoles, al Parc Natural dels Aiguamolls de l’Empordà i al Parc Natural del Montgrí, les Illes Medes i el Baix Ter. I també podem admirar la gran empremta de Salvador Dalí a l’Empordà, el castell de Peratallada i les ruïnes grecoromanes d’Empúries.

Gérone en 25 imatges Reviu Girona

Podreu visitar l’exposició «Girona en 25 images – Reviu Girona» al local durant un mes. Pot ser els dimecres a la tarda, durant les activitats del CCL o demanant hora a la nostra adreça de contacte.