Publicado en

16, 17 yo 18 d'octubre: concierto, conferencia, libros

El Centro Catalán de Luxemburgo celebró lunes día 8 el seu 25è aniversari amb un lluït sopar. Això no vol dir que s’acabin les activitats. de vez, la setmana del 16 al 18 d’octubre n’hi ha tres. Una ellas, de gran relleu: la conferència de Mateu Turró, dimecres 17.

para empezar, martes día 16, al Cercle Münster, sopar i concert del duo català Claret-Ramírez. El sopar comença a les 19.00 hores i el recital a les 21.00. El preu del sopar i el concert és de 45 euros, mentre que el preu només del recital és de 8 euros. El programa preveu peces de Casals, Schumann, Beethoven, Franck i Debussy. Per assistir-hi, reserveu entrada aquí o al teléfono 4706431.

Miércoles 17, tiene la 19.30, en el local del Centro Catalán, us convidem a la conferència de Mateu Turró, catedrático de infraestructuras del transporte y territorio de la Universidad Politécnica de Cataluña. El título de la conferencia es «Infraestructuras y política territorial: el caso de Cataluña ». Mateu Turró Calvet és Doctor Enginyer de Camins, Canales i Puertos, Master of Science por la University of Michigan y Catedrático de Transportes del I.T.. de Ingenieros de Caminos, Canales y Puertos de la Universidad Politécnica de Cataluña. El 2009, va reincorporarse a la UPC, después de trabajar desde 1988 hasta abril de 2009 al Banco Europeo de Inversiones.

Finalmente, Jueves 18, es reunirà el Cafè Literari per comentar la novel·la Barcelona tràgica, d’Andreu Martín. A partir de las 19.00 horas.