Publicat el

«Les amigues de l’Àgata» (primera pel·lícula del Cicle de Cinema)

Les amigues de l'Àgata

Dilluns 23 de gener, a les 21.30, comença el XXIV Cicle de Cinema del Centre Català. Com en altres ocasions, les projeccions tindran lloc els dilluns (dissabte en el cas de la pel·lícula infantil) al cinema Utopia (Avenue de la Faïencérie, Luxembourg Ville).

La primera projecció serà la de Les amigues de l’Àgata, una pel·lícula diferent, dirigida per quatre amigues i companyes d’estudis: Laia Alabart, Alba Cros, Laura Rius i Marta Verheyen. Aquest llargmetratge és el retrat d’un grup de noies de vint anys a través de la mirada de l’Àgata durant el seu primer any de carrera. Des de la seva vida a Barcelona fins a un viatge a la Costa Brava, en el qual sentirà com es transforma el seu món en comú amb les amigues d’infància: la Carla, l’Ari i la Mar.

El XXIV Cicle de Cinema compta amb el suport de Catalan Films and TV, Transports Fernández, la Secretaria d’Afers Exteriors i de la Unió Europea de la Generalitat de Catalunya i de l’Ambaixada d’España a Luxemburg.