Posted on

11 March: Calçotada

El Centre Català de Luxemburg us convida a la Calçotada 2007 que se celebrarà el proper diumenge, 11 de març del 2007, from the 13.00 hores a la Salle Paroissale de Gasperich (Rue de Gasperich, Luxembourg Ville). The menu consists of onions cooked by loving and expert hands, almonds sauce and peppers (portada directament des d’Alcover), lamb chops, we, dessert and coffee. Els preus seran: 35 euros (adults), 25 euros (adults associates Center) and 15 euros (menors).

Per raons d’organització i atès que la capacitat del local i el nombre de calçots són limitats, us preguem que comuniqueu la vostra inscripció a la més gran brevetat a en Xavier Valeri o bé al mail contacte@ccluxemburg.cat. Un cop assolida la capacitat màxima del local no s’admetran més inscripcions.