Posted on 2 Comments

Of 7 from June to 5 July: Exhibition of Lourdes Fisa

lourdes fisaL’artista catalana Lourdes Fisa exposarà una instal.lació als locals de l’Institut Camões (Royal Boulevard, 8; Luxembourg) of 7 from June to 5 de juliol d’enguany. The day 7 June, com és costum, will take place varnishing. Serà a les 18h30 a la seu de l’Institut Camões, en presència de l’artista i destacades personalitats del món de l’art al Gran Ducat. Hi esteu tots convidats.

Fisa és pintora i gravadora, llicenciada en Belles Arts per la Universitat de Barcelona, tot i que també ha estudiat a Anglaterra, Alemanya i Estats Units. En la seva vessant més plàstica, creadora d’instal.lacions, treballa la fibra de vidre i la dota de textures orgàniques, gairebé naturals. Podeu trobar-ne més informació a la seva pàgina web personal.

A Luxemburg tindrem l’ocasió de veure una instal.lació al voltant del tema de la Mediterrània, habitual en l’obra de l’autora, que du per títol Paths of discovery. Camões from the Mediterranean. Aquesta exposició viatjarà més endavant a Manresa i Lisboa.

Comments are closed.