Posted on

7 July: Party years 60

El Centre Català de Luxemburg us convida a una gran festa on la música dels anys 60 and 70 serà la protagonista. This one nuit blanche (amb el permís de les autoritats municipals) will take place Saturday 7 de juliol a les deu del vespre a la carpa instal·lada al costat del Minigolf de la Pétrusse (Luxembourg).

Party years 60

Tindrem música en directe de les mans de Casala & Rossi, excomponents dels indispensables Mustang, que tornen a Luxemburg després de dues vetllades amb un èxit clamorós (que segurament recordareu). L’ampli repertori d’aquest duo inclou Beatles, Rolling Stones, Ray Charles, Adriano Celentano, Johnny Hallyday, Mustang, Bravos, Brincos i molt més. Quan els músics descansin, el públic ho tindrà més complicat: el DJ de la nit omplirà i una completa col·lecció de discos de 45 revolucions (sempre en el mateix ambient) no permetran que ningú se’ns adormi.

Aquesta festa és la primera activitat commemorativa del 20è aniversari del Centre Català de Luxemburg. Besides, s’inscriu en el marc del Festival 1492+2007 – Pour une nouvelle découverte and, per una nit, n’ocuparem l’espai (al costat de la carpa podreu trobar la llibreria del Centre Català). L’entrada és lliure i tothom hi és benvingut.

For more information, poseu-vos en contacte amb nosaltres o bé truqueu al 691312193.