Posted on

20 d'octubre: night of poetry and music

Per acabar la hiperactiva setmana cultural del mes d’octubre, el Centre Català de Luxemburg proposa un espectacle de música i poesia que tindrà lloc a l’escenari de lAbbaye de Neumünster. Començarà a les sis de la tarda i posarà un digne punt final a “Arts, letters and music of Catalonia” car combina tots els elements que formen aquest títol.

Erato, musa de la lírica

Els oficiants seran els poetes Valentí Gómez i Marga Clark, que ja van visitar Luxemburg durant el mes de març en ocasió del Spring of Poets. L’èxit de l’anterior presència a la capital europea de la cultura d’aquest 2007 els ha convidat a dur a terme, this time, un espectacle més complet. It is about Poem Suite (muse & elf), un recital en català i castellà vertebrat a l’entorn del tema dels quatre elements (aigua, aire, terra, foc). Per permetre als convidats de no perdre el fil, tots els assistents rebran un fulletó amb traduccions al francès dels textos que es recitaran.

Per completar el conjunt i la proposta artística, el músic André Mergenthaler, apassionat intèrpret de diversos instruments, espaiarà les intervencions poètiques amb interludis musicals. Mergenthaler, un músic de prestigi que va brillar amb llum pròpia en la darrera edició del Printemps des poètes (and, entre tants poetes, aconseguir-ho no era pas fàcil), ha acceptat d’acompanyar els dos poetes per a una nit especial.

No hi falteu.