Posted on

20 September: bicycle tour to Echternach

Echternach en bicicleta

Wednesday 20 September morning (Around nine) tindrà lloc la tradicional excursió en bicicleta a Echternach guiada per l’equip ciclista del Centre Català. No cal cap gran estat de forma ni una bicicleta professional per recórrer uns quants quilòmetres en bona companyia. Veniu a gaudir del (possible) bon temps i de l’aire net d’aquest itinerari ciclista tan popular.

Més informació als números 437281 and 691312193 (abans de dijous 17 September, si us plau).

Aquesta excursió, que normalment organitzem a principis d’estiu, servirà aquesta vegada per donar la benvinguda a la tardor. No ho hem fet del tot expressament, però coincidirà amb la Semaine de la Mobilité que organitzen lAjuntament de Luxemburg i l’associació de promoció de la bicicleta Lëtzebuerger Vélos-Initiativ.