Posted on

4 and 5 May: two interventions mathematician Claudi Alsina

Wednesday 4 i dimecres 5 de maig tindreu dues ocasions d’endinsar-vos en el món de les matemàtiques gràcies a un apassionat que les ha convertides en la seva professió i les sap explicar d’una manera distesa i assequible al gran públic. El guia en qüestió és Claudi Alsina, Doctor en Ciències Matemàtiques i professor de la Universitat Politècnica de Catalunya.

gaudi

Wednesday 4, a l’hotel Melià de Luxemburg (1, Park Dräi Echelen), tindrà lloc un sopar-debat amb el títol «Les vitamines de les matemàtiques». Com a postres de l’àpat servit a l’excel.lent restaurant d’aquest hotel, el Doctor Alsina parlarà de les matemàtiques en la vida quotidiana i respondrà les preguntes dels comensals. La cita és a partir de les 19.30. És convenient trucar per reservar: 621 27 13 59.

Wednesday 5, at 19.00 hours, Claudi Alsina pronunciarà una conferència en anglès a la University of Luxembourg (al campus del Limpertsberg). El títol és «Gaudí’s geometrical secrets» i tractarà de les matemàtiques que s’amaguen darrere les obres de l’arquitecte Antoni Gaudí. Intervindrà també el rector de la Universitat, Rolf Tarrach. Free entrance.

Per a aquestes activitats, el Centre Català compta amb el suport de l’Ambaixada d’Espanya a Luxemburg i la Universitat de Luxemburg, i amb la col.laboració de l’Hotel Melià.