Posted on

Recordatori: inauguració, Conferences, calçotada

Us recordem que avui, 25 March, at 18.30, a l’abadia Neumünster, tindrà lloc la inaguració de l’exposició d’il.luminacions obra de Jean-Jacques Laigre a partir del Book Lover and the Beloved Ramon Llull.

Tampoc heu d’oblidar que dissabte, 26 March, at 18.00, tenim prevista la primera xerrada literària a la nova seu del Centre Català. Josep Sampera, president de la Fundació Palau, ens parlarà del poeta català Josep Palau i Fabre, i la gran actriu Gemma Reguant ens llegirà alguns dels poemes d’aquest gran autor.

Com ja sabeu, in addition, Sunday 27 se celebrarà la calçotada. Serà al local dels Scouts (FNEL) de Belair-Merl, al número 38A de la Rue des Celtes, like last year. Aquí teniu el mapa per trobar-lo:

Starting at 13.00. Estigueu atents al canvi d’hora oficial la nit entre dissabte i diumenge.

Una mica més enllà, dimecres 30, tindrem una tercera conferència del cicle sobre política que vam iniciar a finals de l’any passat. En aquesta ocasió ens visitarà l’eurodiputat Ramon Tremosa, que acollirem a la nova seu del CCL.

Friday 1 d’abril s’inicia el cap de setmana del Printemps des poètes amb una festa poètica a la seu del CCL i continuarà dissabte i diumenge a Neumünster i a la galeria Simoncini de Luxembourg Ville. El representant català de l’edició d’enguany serà el poeta i pintor Narcís Comadira.

Totes aquestes activitats serveixen per destacar com es mereix l’obertura del local del Centre Català. Rebreu més informació oportunament.