Posted on

1-3 d'abril: Spring of Poets

Us recordem que divendres, dissabte i diumenge tindreu ocasió de seguir el Printemps des poètes, manifestació poètica que marca l’inici de la primavera a Luxemburg.

PPL2011_affiche

Dissabte tarda i vespre a l’abadia de Neumünster i diumenge al matí a la galeria Simoncini (rue Notre Dame, prop de la Catedral), podreu escoltar recitar grans poetes d’arreu del món: Amadeu Baptista, Tahar Ben Jelloun, Elio Pecora, John Deane, André Velter i molts altres. By Catalan, comptarem amb el gran poeta (i pintor) Narcís Comadira.

Cada actuació inclou intervals musicals i un ambient especial.

Us recordem que fins al 10 d’abril podeu veure l’exposició sobre el Book Lover and the Beloved the Neumünster Abbey. No oblideu tampoc que el proper esdeveniment poètic del Centre Català tindrà lloc el dia 3 de maig a la Culture factory Esch-sur-Alzette. Aquell dimarts al vespre, tindreu ocasió d’escoltar els poetes Jaume Pont, Josep Maria Sala Valldaura i Jordi Virallonga. No menys interessant serà l’acompanyament musical de Francesc Marco. L’altre convidat serà el bon vi català. Ambdues activitats es considerenperifèriquesdel Printemps des poètes.