Posted on

14 d'abril: dia del llibre i vernissage de l'exposició de monotips

On Thursday 14 d’abril celebrarem, amb nou dies d’antelació, el Dia del llibre i de la rosa. Recordeu que la UNESCO ha declarat Sant Jordi, el de veritat, he 23 d’abil, Dia Internacional del Llibre i dels Drets d’Autor. El Centre Català de Luxemburg vol convidar tothom a celebrar, també a Luxemburg, aquesta diada. I per fer-ho, res millor que una parada on tingueu la possibilitat de comprar les darreres novetats del llibre en castellà i en català, a més de traduccions d’autors catalans a l’alemany i al francès.

monotip_p

La venda de llibres tindrà lloc dijous 14 d'April 2011, of the 16.00 at 20.00 Center hours local Catalan Luxembourg (88 Rue de la Semois, L-2533 Luxembourg City). Podeu comptar amb una gran oferta de novetats de les literatures espanyola, latino-americana i catalana, per infants i per adults. També tenim en oferta alguns llibres amb un 50% de descompte.

Tots els compradors de llibres rebran, com a obsequi, una rosa. Besides, tindran l’ocasió d’encarregar còpies de les fotos dels darrers esdeveniments del CCL (inauguració del local, vernissage de l’exposició de Jean-Jacques Laigre i conferència de Josep Sampera).

As usual, l’activitat de venda de llibres culminarà amb un esdeveniment especial. Altres anys hem tingut concerts, sopars i recitals de poesia. This year, per afegir una mica de varietat, tindrà lloc el vernissatge de l’exposició de monotips de Sílvia Martínez Palou. From the 20.00, sempre al local del CCL, comptarem amb la presència de l’artista, que ens presentarà la seva obra i ens farà una introducció a aquesta tècnica de gravat.