Posted on

18 December: tió

Oddly enough, a year is Christmas… more or less.

Un simpàtic tió

But do not worry: This year too, el Centre Català de Luxemburg organitza la Festa del Tió. Enguany serà diumenge 18 December at 16.00. Com a novetat, aquesta vegada no serà a la sala dels darrers anys sinó a l’hotel Melià (1, Park Dräi Eechelen; Luxembourg Ville), en concret a la Sala Goya. El fons de la festa no canvia: tindrem animació infantil, songs, balls, short stories, regals i un gran berenar (per a nens i per a grans). Comptarem amb l’animació d’en Santi Ortiz i el seu espectacle per a tots els públics.

The price is 12 euros for adults and 10 Children.

Us demanem que confirmeu la vostra assistència abans de dijous 15 at 12. En el missatge que envieu a la nostra adreça de sempre, indiqueu el nom i l’edat dels nens que participaran al caga-tió, per permetre’ns de personalitzar el regal.

Recordeu que aquesta setmana hi ha dos esdeveniments més: Monday 12, lectura pública de Suicide Phoenix and other unlikely events at 20.00 a Differdange; and Thursday 15, local CCL, trobada del Cafè Literari dedicada a black bread, d’Emili Teixidor.