Posted on

6 March: lecture by Rolf Tarrach

Wednesday 6 de març el Centre Català de Luxemburg inaugurarà oficialment les activitats de celebració del seu 25è aniversari. Ho farà amb un convidat d’excepció i amb una activitat d’alt nivell: una conferència del Rector de la Universitat de Luxemburg, Rolf Tarrach, the title: «Fortaleses i debilitats de la Universitat de Luxemburg en comparació amb les universitats catalanes».

L’acte tindrà lloc el dia 6, a dos quarts de vuit del vespre, local CCL (88, Rue de la Semois; Luxembourg-Ville). Admission is free.

R. Tarrach és Rector de la Universitat de Luxemburg des del 2005, quan va ser contractat expressament pel Ministeri per desenvolupar el que aleshores era el Centre Universitaire du Luxembourg. Among other professional merits, has been Professor of Theoretical Physics at the Universities of Valencia and Barcelona, where he has held numerous academic positions; worked at several universities (of Houston in Sant Petersburg) and has been advisory regarding scientific Generalitat of Catalonia and the Congress. Teniu el seu CV complet a la pàgina de la University of Luxembourg.

No deixeu passar aquesta ocasió.