Posted on

Of 15 to the 17 March: Migration Festival

The Weekend 15 to the 17 March, tenim una cita a LuxExpo, al Kirchberg. Se celebra la 30a edició del Festival des Migrations, Cultures and Citizenship, organized, every year, he CLAE. Festival Migrations Cultures Citoyenneté 2013-_-Fichier sourceCentenars d’associacions mostraran la diversitat de les comunitats residents a Luxemburg. Will be three days of music, discussions, diversitat gastronòmica i molt més. L’oportunitat anual de viure i gaudir d’aquest país, amb tota la seva diversitat, en un festival que visiten cada any més de 25.000 people.

El Centre Català de Luxemburg hi estarà present en tres modalitats: una parada amb informació sobre Catalunya i el Centre Català, la llibreria catalana a l’entrada del recinte (dins unStand des littératures hispaniques”) and, enguany com a novetat, un estand doble amb quadres dels artistes del Centre Català.

Aquells que vulgueu i pugueu dedicar algun espai de temps per a ajudar-nos en els estands del CCL, sereu molt benvinguts. Podeu enviar un mail amb la vostra diponibilitat a la nostra usual address. Gràcies per endavant.