Posted on

Wednesday 29 June: excursion to Mullerthal

Given the success of the tour last year and demand for Parents, el Centre Català de Luxemburg té el plaer de convidar-vos a la segona excursió per a nens i nenes «A la descoberta del Mullerthal» que tindrà lloc, el diumenge dia 29 de Juny.

We will meet at 09.30 hores a l’aparcament davant del càmping La Pinède de Consdorf (en arribar a Consdorf hi ha la indicació del càmping), a uns 25 Km de Luxemburg capital, about 25 minuts en cotxe.

Més informació aquí.

L’excursió té 5,5 km i una durada aproximada de 3 hours. El recorregut passa per llocs espectaculars que faran les delícies dels petits, amb sorpresa inclosa. Possibilitat de menjar en el xiringuito del càmping o en els restaurants de la zona.

Podeu apuntar-vos a l’adreça de contacte del centre: contacte@ccluxemburg.cat.