Posted on

Conclusions de l'Assemblea General Extraordinària

The Extraordinary General Assembly Center Catalan Luxembourg, held Monday 20 d'octubre, was the scene of a lively discussion. La Junta del CCL agraeix la participació a tots els que hi van acudir. Com a resultat d’aquesta Assemblea, es van adoptar les decisions següents:

  • Es va considerar que no era pertinent sotmetre a votació el primer punt de l’ordre del dia, atesos els canvis experimentats per la convocatòria de la Consulta del 9 November.
  • El Centre Català de Luxemburg informarà sobre el denominat «procés participatiu», d’una manera neutra, tal com fa en totes les convocatòries electorals.
  • Es va aprovar per una àmplia majoria (cap vot en contra i una abstenció) l’adhesió del Centre Català de Luxemburg al Pacte Nacional pel Dret a Decidir.

D’acord amb els seus estatuts, el CCL és una entitat apolítica i apartidista que no pot ser plataforma de divulgació de cap tipus de propostes polítiques concretes. Tradicionalment el CCL només ha adoptat posicions en temes relatius a la política espanyola, catalana, valenciana o luxemburguesa quan ha entès que valors democràtics fonamentals es podien veure lesionats.
En el cas actual, la majoria de membres del CCL presents a l’Assemblea van considerar convenient, ateses les excepcionals circumstàncies que es viuen a Catalunya i a Espanya, donar suport a una resolució democràtica del conflicte que es viu a Catalunya sense que això impliqui cap mena de suport a una solució concreta.