Posted on

16 January: Elijah talk with the authors of Barbera and Ian Toffoli

Friday 16 in January 19 hours, al local (88, Rue de la Semois; L-2533 Luxembourg City), el Centre Català acull la trobada entre dos autors teatrals. L’un, Elies Barberà, va néixer a Xàtiva i viu a Barcelona. És autor de teatre, poesia i narrativa, a més d’actor. Alguns dels seus llibres són Mata-rates (i altres vicis), Equilibrista, Zoo, Aixàtiva, Aixàtiva, Allà on les grues nien, Blanquita’s Magic Power i altres relats and Ulls, budells, cor.

EliesIan_petit

L’altre autor, Ian de Toffoli, és luxemburguès. A més d’escriure (theater, però no en exclusiva), exerceix com a periodista i crític literari. He 2012 va fundar (amb Luc Schiltz i Pitt Simon) l’editorial Hydre, dedicada als textos teatrals. Algunes de les seves obres són L’Annonce, L’homme qui ne retrouvait plus son pays and Microdrames. Actualment treballa, in addition, to University of Luxembourg.

Aquesta trobada amb el públic tindrà lloc en un marc més ampli: la col·laboració de les companyies de teatre Independent Little Lies (Luxembourg), Teatro Excelsior (Italy) i Teatre de l’Enjòlit (Catalonia) en un projecte europeu que ha donat com a fruit tres tallers dedicats al teatre (escriptura, actuació i comunicació) i una peça teatral, 99%, escrita per Barberà i de Toffoli, que es representarà a Esch-sur-Alzette, Luxembourg, Barcelona i Milà. En aquest dossier de premsa trobareu més informació.