Posted on

Calendar upcoming events

Here you can see a series of activities organized in the first months of the year. Later you will receive detailed information on them but, This way, podeu reservar les dates:

Of 15 to the 25 February, XXIII Cicle de Cinema del Centre Català. Tenim dues pel·lícules confirmades: 10.000 Km and Segon origen, però en projectarem un total de quatre. This year, in addition, presentarem una exposició dels cartells del cicle en homenatge a Santiago Ferrando Ribas, el seu autor, que ens va deixar l’any passat. Per a aquesta edició comptem amb el patrocini de Luxair.

23 February: trobada del Cafè Literari dedicada a Vae Victus, d’Albert Sánchez Piñol, at 19.00 al local.

6 March: calçotada. L’edició d’aquest any s’ha d’avançar per motius climàtics (el calorós hivern) i de calendari (la Setmana Santa cau en les dates en què normalment tocaria calçotada). Us enviarem més informació tan bon punt s’obri el termini de reserves.

11, 12 and 13 March: Migration Festival. with ever, ens trobareu a LuxExpo durant tot el cap de setmana en dos estands: la llibreria i una parada d’informació sobre Catalunya i les nostres activitats. Si voleu donar-nos un cop de mà amb l’organització, us podeu posar en contacte amb nosaltres des d’ara mateix.

15, 16 and 17 d’abril: Spring of Poets. Una nova edició del gran festival de poesia de Luxemburg. Com a presència catalana, comptarem amb la poeta Mireia Calafell (guanyadora del Premi Lletra d’Or 2015 per Tantes mudes).

23 d’abril: St. George. A més de la tradicional parada de llibres i roses al local, us proposarem altres activitats. Aquell dia sortejarem un bitllet d’avió per a dues persones, destinació Barcelona, per gentilesa de Luxair.

Esperem veure-us ben aviat, potser al cinema.