Posted on

Spring of Poets 2016 Mireia Calafell

Foto de Mireia Calafell per Laia Serch

The Weekend 15 to the 17 April is celebrated edition 2016 of Spring of Poets. With each any, aquest festival poètic escamparà per Luxemburg versos de poetes procedents de tota Europa i més enllà (Israel o Síria, per example) durant tres vetllades, divendres i dissabte al vespre, a més de diumenge al matí. Els recitals seran en diversos escenaris: la Kulturfabrik d’Esch-sur-Alzette divendres, l’abadia de Neimënster dissabte i la galeria Simoncini diumenge.

Com a representant catalana, will have Mireia Calafell. Nascuda l’any 1980 Barcelona, ha publicat Poètiques del cos (Galerada, 2006), Costures (Viena Edicions, 2010) and Tantes mudes (Perifèric edicions, 2014) obres per les quals ha rebut els premis de poesia Amadeu Oller (2006), el VIII Memorial Anna Dodas (2008), el Josep M. López Picó de Poesia (2009), el Premi de poesia Benvingut Oliver (2014) and, to the 2015, el poemari el Premi Lletra d’Or per Tantes mudes. Els seus poemes han estat traduïts a diverses llengües i publicats en diferents antologies.

Trobareu aquí el programa complet and here la versió francesa del poema «Naufragi» de Mireia Calafell, publicat recentment a tots els diaris luxemburguesos.