Posted on

Grouping Señor Serrano to Rotondes

La companyia teatral Agrupación Señor Serrano presenta el seu espectacle Birdie a la sala Rotondes el 26 November has 10.00 (per a escoles) and the 19 hores per al públic en general.

Agrupación Señor Serrano

This one companyia teatral establerta a Barcelona crea espectacles originals multimèdia, amb actors, vídeos i altres mitjans expressius. Han estat reconegut amb diversos guardons, among them, un Lleó de la Biennal de Venècia el 2015.

Birdie, una producció d’Agrupación Señor Serrano per al Festival Grec 2016, és un espectacle multimèdia amb vídeo en directe, objectes, Els ocells de Hitchcock revisitats, maquetes, 2.000 animals en miniatura, guerres, traficants de persones, una migració massiva i tres performers que manipulen aquest món envitricollat amb humor, sentit crític i compromís amb l’ésser humà.

En podeu veure el trailer aquí:

L’espectacle, per a tots els públics, és en anglès, with French subtitles. Tickets cost 12 euros (older than 26 years) O 6 euros (under 26).