Posted on

Jordi Ninus is back

Ens fa especial il·lusió anunciar que torna a Luxemburg un bon amic del Centre Català: el cantant i compositor Jordi these.Ninus! The day 29 d’abril, at 19 hours al local, ens oferirà un concert per presentar el seu darrer disc: Podem tornar a ser ocells. to finish, tindrem un sopar allà mateix i podrem comentar el recital amb els seus protagonistes.

Jordi Ninus is back

He gener del 2017 vam gaudir per primera vegada a Luxemburg de les cançons d’aquest cantant i compositor de Cardedeu. Des d’aleshores, ha publicat dos discs més: Unreal (2018) and Podem tornar a ser ocells (2022). Besides, ha participat en la versió catalana de Frozen 2, posant la veu a les cançons d’en Kristoff.

Com en la darrera ocasió, l’acompanyarà a la guitarra Jimmy Vidal. Prometen, with ever, energia positiva, lletres per cantar i reflexionar, sentiment, molta simpatia i bona música. Besides, en acabar el concert farem un sopar al mateix local per poder comentar tots junts l’experiència.

The price of dinner and concert is 20 euros.