Préstec i venda de llibres

Amb l’obertura del local, el Centre Català de Luxemburg posa a disposició dels seus socis una biblioteca, que porta el nom d’Elisenda Franquesa, co-fundadora del CCL. S’ha pogut constituir gràcies a donacions de membres del CCL, alguns d’ells malauradament desapareguts. Ha rebut, a més, la generosa donació d’edicions de Jaume Huch (Edicions de l’Albí) i de la Generalitat de Catalunya.

La biblioteca del CCL

La biblioteca és oberta quan hi ha activitats o en hores convingudes: escriviu-nos per posar-nos d’acord. Recordeu que l’adreça és 88, rue de la Semois; L-2533 Luxembourg Ville. El fons bibliogràfic, format per llibres i revistes, està disponible tant per a la consulta en sala com per al préstec. Per tal de conèixer els títols disponibles, podeu consultar les llistes següents:

La biblioteca ha rebut recentment una important donació d’Edicions de l’Albí, a qui el CCL manifesta el seu agraïment. Els títols d’aquesta editorial es troben en aquesta entrada.

D’altra banda, també podeu adquirir algun dels llibres que el CCL ofereix en venda (dipòsits procedents de diferents llibreries catalanes, entre elles, la Llibreria Universitària de Badalona). Ho podeu fer venint al local durant l’horari abans esmentat. El catàleg dels llibres en venda, en diferents llengües, està disponible aquí:

Qui tingui interès a reservar algun títol concret, pot enviar un correu a la nostra adreça habitual.