Publicat el

11 de març: Calçotada

El Centre Català de Luxemburg us convida a la Calçotada 2007 que se celebrarà el proper diumenge, 11 de març del 2007, a partir de les 13.00 hores a la Salle Paroissale de Gasperich (Rue de Gasperich, Luxembourg Ville). El menú consistirà en calçots cuinats per amoroses i expertes mans, salsa d’atmetlles i nyores (portada directament des d’Alcover), costelles de xai, vi, postres i cafè. Els preus seran: 35 euros (adults), 25 euros (adults socis del Centre) i 15 euros (menors).

Per raons d’organització i atès que la capacitat del local i el nombre de calçots són limitats, us preguem que comuniqueu la vostra inscripció a la més gran brevetat a en Xavier Valeri o bé al mail contacte@ccluxemburg.cat. Un cop assolida la capacitat màxima del local no s’admetran més inscripcions.